Around park
-

Geniet van de kerstsfeer in Oostende

Van 30 november 2019 tot 5 januari 2020 kan je in Oostende terecht voor 'Winter in het Park'. Het Leopoldpark vormt het decor voor deze gezellige kerstmarkt.

Zo kan je er onder meer een bezoekje brengen aan de meer dan 50 kerstchalets. Je vindt er een gevarieerd aanbod aan producten. Denk maar aan lokale en internationale delicatessen zoals artisanale nougat, Luikse wafels, spitsburgers, Oostendse belegeringsbieren en vele andere lekkernijen. Daarnaast kan je op de kerstmarkt ook terecht voor zelfontworpen kledij, geurkaarsen, kerstdecoratie...

Op de vijver in het Leopoldpark kan je schaatsen op een drijvende schaatspiste van 1150 vierkante meter. Deze unieke schaatspiste is toegankelijk voor zowel jong als oud, dat wordt sowieso een magische ervaring! Even bekomen van het kuieren op de kerstmarkt of na het schaatsen? Breng een bezoekje aan de gezellige winterbar. Je kan er terecht voor allerlei lekkere hapjes en drankjes, bovendien kan je er natuurlijk genieten van de heerlijke kerstsfeer! 

Meer info? Neem een kijkje op de website