Reviews Holiday Suites

Do you want to check some reviews of Holiday Suites guests to make sure you’re booking the holiday of your dreams?

Smart thinking! Here below you can find a selection of reviews from guests that already stayed with us.

836 reviews
  1. 7.8

    Hoogste verdieping ,mooi uitzicht,alles aanwezig.

    August 2020 -  stayed in Suite - 2p | Balcony | Sea view

  2. 8.6

    Het prachtig weer. Mooi appartement. Is voldoende. En betaalbaar = heel belangrijk .

    August 2020 -  stayed in Suite - 4p | Balcony | City view

  3. 9.5

    Het was er niet te druk en 's avonds ook stil zodat iedereen goed kon genieten en slapen

    August 2020 -  stayed in Deluxe Holiday Suite for 2 adults and 3 children

  4. 9.1

    Omgeving

    August 2020 -  stayed in Holiday Suite for 2 adults and 3 children

  5. 9.4

    Le studio bien situé (101) , la nature, le parking facile et pas éloigné, le calme des promenades

    July 2020 -  stayed in Studio for 4 people

  6. 7.8

    Dat we buiten konden zitten en ontbijten. Ruime tuin om de hond te laten lopen

    July 2020 -  stayed in Deluxe Holiday Suite for 2 adults and 3 children

  7. 7.8

    Complete keuken en bad aanwezig. Speeltuin was ook leuk. 10 minuten lopen vh strand - 15/20 min tot boulevard.

    July 2020 -  stayed in Holiday Suite for 6 people

  8. 7.5

    Onze kamer was niet rookvrij geweest. Het stonk naar de sigaretten. Deze geur pakte je telkens weer als we het appartement binnen kwamen. Door de code is alles zelfstandig wat wel oké is. Maar je kan niemand de nacht lawaaimakers laten berispen. Waardoor wij de pech hebben gehad dat we op ons kort verblijf geconfronteerd werden met enkele jongeren, vooral jongens, mannen van vreemde afkomst zich niet deftig kunnen gedragen. Elke avond zééééér vééééél kabaal, lawaai. Dit tot 3 - 4 u in de ochtend :-( . Met gevolg geen nachtrust!! Het was onder ons we denken appartement 219. M.a.w. : Wat beter kon is een nachtwaker voorzien ( van 24.00 - 05.00)

    July 2020 -  stayed in Suite - 4p | Balcony | City view

  9. 8.1

    Het appartement was ruimer dan ik had verwacht. Handig dat je niet eerst moet aanmelden aan receptie. Tof dat we 2 balkons hadden (wist ik niet op voorhand). Het kleine balkon kan niet gebruikt worden om op te eten, dat met de picknicktafel wel, dus dat was zeker leuk. Nieuwe moderne accomodatie.

    July 2020 -  stayed in Holiday Suite for 2 adults and 3 children

  10. 8.1

    Situation mais dommage pour les autres habitations du domaine mal fréquenté ...

    July 2020 -  stayed in Studio for 4 people