Holidaysuites.nl

July 08, 2023 - Zolder Supercar Madness powered by HANKOOK 8-9 juli

Around destination
-
 

Terugkeer van de Supercar Madness

Veel variatie in racefurie dit jaar. De mooiste merkencups van Nederland en België komen in actie. Waneer de jonge talenten van Nederland en België het tegen elkaar opnemen in de Ford Fiesta Sprint Cup is het altijd close racing. Net zoals in de BMW M2 Cup en in de   razend spannende Mazda MX-5 Cup strijden alle piloten met gelijkwaardig materiaal.

Dit jaar krijg je ook de GT’s, Proto’s en toerwagens te zien van de Supercar Challenge, al jaren een toonaangevende en door de FIA goedgekeurde raceklasse met een prachtige kalender en een dito sfeer.

Als kers op de taart is er de Supercar Madness. “Een 50-tal heel exclusieve supercars en hypercars van particulieren zullen te bewonderen zijn. Het zijn auto’s die je nooit op de openbare weg ziet. Twee jaar geleden waren we er al mee in Zolder aanwezig. Dat was een positieve ervaring, we trekken er een ander publiek mee aan,” aldus organisator Dick van Elk van V-Max Racing Management. Hij mikt op 5 tot 6.000 toeschouwers voor het weekend.  Goed om weten: de entreekaarten geven ook toegang tot de racepaddock.

Adres

Terlaemen 30
3550 Heusden-Zolder

Zolder supercar madness